Κρήτη – Στη ΜΕΘ 15χρονος με κοροναϊό
Ανησυχητική αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο παρουσίασε ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με κοροναϊό στις εντατικές των νοσοκομείων της Κρήτης.
Στη ΜΕΘ Παίδων στο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης με αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται ένα 15χρονο παιδί με κοροναϊό, χωρίς ωστόσο να έχει διασωληνωθεί ενώ επτά ακόμα παιδιά νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Covid.
Την ίδια ώρα ανησυχητική αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο παρουσίασε ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με κοροναϊό στις εντατικές των νοσοκομείων της Κρήτης.
Κι ενώ χθες ήταν 34, σήμερα είναι 42 εκ των οποίων οι 32 διασωληνωμένοι.
Συνολικά σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονται 236 ασθενείς.
Σύμφωνα με το e-kriti.gr η μεγαλύτερη πίεση παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονται συνολικά 87 ασθενείς εκ των οποίων οι 13 στη ΜΕΘ με τους 8 να έχουν διασωληνωθεί.
Ακολουθεί το ΠΑΓΝΗ με 62 συνολικά ασθενείς. Από αυτούς οι 17 είναι στη ΜΕΘ και οι 14 είναι διασωληνωμένοι.
Όπως είπε στο ekriti ο Διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, στο νοσοκομείο καταγράφηκαν και δύο θάνατοι ηλικιωμένων γυναικών που νοσηλεύονταν στην κλινική κόβιντ.
Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 38 ασθενείς εκ των οποίων οι 30 στην κλινική και οι υπόλοιποι 8 στην ΜΕΘ με τους 7 να είναι διασωληνωμένοι. Στο νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες καταγράφηκε και ένας θάνατος ασθενή.
Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται συνολικά 28 ασθενείς εκ των οποίων οι 2 στη ΜΕΘ με τον έναν να είναι διασωληνωμένος.
Δύο ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από τους 10 συνολικά ενώ τέλος, 2 ασθενείς νοσηλεύονται στη Νεάπολη, 2 στη Σητεία και 7 στην Ιεράπετρα.
- Χειροκρότημα: 15.700 θεατές στην «Ειρήνη» των Καραθάνου- Δεληβοριά στην Επίδαυρο – Νέοι σταθμοί περιοδείας
- Τα social media κατέστρεψαν τον κινηματογράφο; Οι ταινίες δύο ωρών κουράζουν τη νέα γενιά
- Το τρίπτυχο της στεγαστικής κρίσης: Αγορά, ενοικίαση και κατασκευή ακινήτων στα ύψη
- Η νέα αρχιτεκτονική της απασχόλησης: Από τους αυτόνομους αλγόριθμους στην αναγέννηση των soft skills
- «Δεν τα χρειάζομαι αν με κάνουν να νιώθω άσχημα»: Για τον Weird Al τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία
- Πώς σώζεις μια δημοκρατία; Ο Ερντογάν, ο Οζέλ και η κληρονομιά του Ατατούρκ
- Δικαστήρια σε τρία μέτωπα στριμώχνουν την κυβέρνηση
- Τα ιστορικά ξενοδοχεία που επιστρέφουν στον τουριστικό χάρτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442