Κοροναϊός – 4 διασωληνώσεις λόγω Όμικρον στο Αττικόν και πολλά… ράντζα
Στις 11 τελευταίες νοσηλείες διασωληνωμένων ασθενών τα 7 περιστατικά ήταν Δέλτα και τα 4 Όμικρον
Τα νοσοκομεία εμφανίζουν μεγάλη πίεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εξαιτίας των πολλών εισαγωγών με την παραλλαγή Όμικρον και κατ’ επέκταση των πολλών διασωληνώσεων.
Για την πίεση που δέχεται το νοσοκομείο Αττικόν τις τελευταίες εβδομάδες, με 100% πληρότητα στη ΜΕΘ μίλησε ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Ηρακλής Τσαγκάρης.
Πολλά ράντζα εξαιτίας της Όμικρον
Πρόσθεσε μάλιστα, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι έχουν γίνει 80 εισαγωγές στις 3 τελευταίες εφημερίες που για το μέγεθος του νοσοκομείου είναι πάρα πολλές ενώ ανέφερε ότι έχουν αναπτυχθεί πάρα πολλά ράντζα προκειμένου να καλύψουν τα non κόβιντ περιστατικά.
Δήλωσε μάλιστα ότι στις 11 τελευταίες νοσηλείες διασωληνωμένων ασθενών τα 7 περιστατικά ήταν Δέλτα και τα 4 Όμικρον.
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Πληθωρισμός: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των τιμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442