Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, όμως είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει πέραση και μάλιστα μεγάλη.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας έχει στο μυαλό της τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Λουίς Ενρίκε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Συγκεκριμένα, ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται να αποχωρήσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ στο τέλος του έτους και ήδη στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, έχουν μπει στη διαδικασία να εξετάζουν πιθανούς αντικαταστάτες.
Σύμφωνα με το «todofichajes», η λύση που προκρίνεται τη δεδομένη στιγμή, εφόσον βέβαια δεν συνεχιστεί η συνεργασία με τον Λουίς Ενρίκε, είναι ο Βαλβέρδε, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από τον Γενάρη του 2020, όταν και αποχώρησε από τους μπλαουγκράνα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας για την 34η αγωνιστική της Premier League.