Απίθανος Κύργιος – Σέρβιρε κάτω από τα πόδια και πήρε τον πόντο
Ο Νικ Κύργιος είναι απρόβλεπτος μέσα κι έξω από τα γήπεδα και φρόντισε να ξεσηκώσει τους Αυστραλούς, με έναν απίθανο πόντο ύστερα από ξαφνικό σερβίς κάτω από τα πόδια του.
Ο Νικ Κύργιος μπορεί να παίξει εξαιρετικό τένις, όταν δεν προκαλεί με αντιδράσεις εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Στην αναμέτρηση κόντρα στον Λίαμ Μπρόουντι προσέφερε μια στιγμή «μαγείας», αφήνοντας όλους τους θεατές άφωνους. Ενώ είχε λυγίσει με σκυμμένο το κεφάλι κι ετοιμαζόταν να σηκώσει την μπάλα για σερβίς, αιφνιδίασε τον αντίπαλό του, πετώντας την από πολύ χαμηλά, κάτω από τα πόδια.
Ο Μπρόουντι πρόλαβε να βάλει ρακέτα, όχι όμως και να ελέγξει τη φορά σώματος και το χτύπημά του, χάνοντας τη βασική γραμμή, με το ρίσκο του Κύργιου να του δίνει τελικά τον πόντο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.