Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακή η Μονακό, διέλυσε τη Βιλερμπάν (100-75)

Εντυπωσιακή η Μονακό, διέλυσε τη Βιλερμπάν (100-75)

Η Μονακό μετέτρεψε σε… παράσταση για έναν ρόλο το γαλλικό ντέρμπι κόντρα στη Βιλερμπάν, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη με σκορ 100-75.

Ντέρμπι στα… χαρτιά ήταν η αναμέτρηση της Μονακό κόντρα στη Βιλερμπάν, με το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς να παίρνει μια εμφατική νίκη με σκορ 100-75, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα για τη 19η αγωνιστική της Euroleague.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Έτσι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 9-11, τη στιγμή που η ομάδα από τη Λιόν έπεσε στο 8-11.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας με 22 πόντους, ενώ από 21 και 20 πρόσθεσαν αντίστοιχα οι Ντουέιν Μπέικον και Μάικ Τζέιμς. Από την άλλη πλευρά, ο Μάρκος Νάιτ είχε 19 πόντους και ο Ντίλαν Οσετκόφσκι έβαλε 15.

Στο πρώτο μέρος η Μονακό ήταν εμφανώς καλύτερη, καθώς στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφερε να χτίσει μια διαφορά, την οποία και έστειλε πάνω από τους δέκα πόντους, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μάικ Τζέιμς, Ντονάτας Μοτιεγιούνας και Ντουέριν Μπέικον που είχαν ήδη διψήφιο αριθμό πόντων. Έτσι το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς πήγε στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 51-41.

Το τρίτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε στα ίδια επίπεδα, με τη Μονακό να παίζει εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, αυξάνοντας σταδιακά ακόμα περισσότερο την απόστασή της στο σκορ, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν την κατοστάρα και να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024