ΚΚΕ για βιασμό 24χρονης – Να δυναμώσει το μέτωπο απέναντι σε αποκρουστικά «ήθη γόνων μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών»
Η «ασπίδα προστασίας» για κάθε γυναίκα, ώστε να βρει το θάρρος και την αντοχή να σταθεί απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, αναπτύσσεται στη βάση της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης και όχι στην επιλεκτική και βολική «ευαισθησία» των διαφόρων influencers για περιστατικά κακοποίησης γυναικών, υπογραμμίζει ο Περισσός
«Δίκαια έχει προκαλέσει την οργή και το θυμό το αποτρόπαιο έγκλημα βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η διαφαινόμενη συγκάλυψη και ατιμωρησία των δραστών», σχολιάζει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του.
Όπως επισημαίνει ο Περισσός, «όσο επιτακτικό είναι να διερευνηθεί το συγκεκριμένο έγκλημα, άλλο τόσο αναγκαίο είναι να δυναμώσει το μέτωπο απέναντι στις σάπιες ‘αξίες’, που δημιουργεί και αναπαράγει η σημερινή κοινωνία, με τα εξίσου αποκρουστικά ‘ήθη γόνων μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών’, στα φαινόμενα υποτίμησης της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας της γυναίκας».
Και καταλήγει πως «επιβεβαιώνεται ότι η ‘ασπίδα προστασίας’ για κάθε γυναίκα, ώστε να βρει το θάρρος και την αντοχή να σταθεί απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, αναπτύσσεται στη βάση της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης και όχι στην επιλεκτική και βολική ‘ευαισθησία’ των διαφόρων influencers για περιστατικά κακοποίησης γυναικών».
- Ο Αλμέιδα κατηγορείται για σεξισμό σε γυναίκα βοηθό διαιτητή στην Ισπανία (vid)
- Ζάκυνθος: «Να εγκαταλείψω εγώ το παιδί μου;» – Τι λέει ο πατέρας του 2χρονου Λίο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ
- Αστροναύτης κατέγραψε το Βόρειο Σέλας από το διάστημα – Οι εντυπωσιακές εικόνες
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο


