Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor - Αυτό είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι εξόργισε τους πάντες - Δεν του μιλάει κανείς

Survivor – Αυτό είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι εξόργισε τους πάντες – Δεν του μιλάει κανείς

Η Μυριέλλα Κουρεντή παρατήρησε ότι ο Βαλάντης απομονώθηκε μιας και, όπως δήλωσε η ηθοποιός, «κανείς από εμάς δεν ήθελε να του μιλήσει»

Οι αναταράξεις στους «Διάσημους» συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε τη Δευτέρα (17/01) στον ΣΚΑΙ, αφού ο Βαλάντης βρέθηκε απομονωμένος ύστερα από την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Επισημαίνεται ότι, κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή (16/01), ο Βαλάντης αναφέρθηκε στην υγεία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με προσβλητικό τρόπο, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε λυγμούς και να φύγει προσωρινά από το Συμβούλιο του Νησιού που βρισκόταν σε εξέλιξη και ανέδειξε τον τραγουδιστή ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή παρατήρησε ότι ο Βαλάντης απομονώθηκε μιας και, όπως δήλωσε η ηθοποιός, «κανείς από εμάς δεν ήθελε να του μιλήσει».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανέφερε στον τραγουδιστή ενώπιον όλης της ομάδας των «Διασήμων» πως «αισθάνεται ότι όλος ο θίασος θα ήθελε να φύγεις».

Ο Βαλάντης, όμως, ζήτησε συγγνώμη από την κόκκινη ομάδα για τη συμπεριφορά του, αλλά η Αθηνά Ευμορφιάδη τού είπε σε έντονο ύφος: «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει».

Από την πλευρά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χαρακτήρισε ως «χυδαίο» τον τρόπο συμπεριφοράς του Βαλάντη απέναντί της και πρόσθεσε για εκείνον το εξής: «Πλέον συνειδητοποίησα πως αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά, έχει διχασμό μέσα του. […] Προσωπικά, δεν θέλω ούτε να με βλέπει ούτε να μου μιλάει».

Ως «απαράδεκτη» χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά του Βαλάντη στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού και οι «Μαχητές». Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως «παρότι έπαθε (σ.σ. καρκίνος), δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος».

Ωστόσο, ο Βαλάντης αν και δήλωσε στενοχωρημένος για ό,τι συνέβη στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού, ωστόσο παρέμεινε στην άποψή του περί υποτιθέμενης «δεμένης ομάδας».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024