Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου - Μείζον ζήτημα οι επιθέσεις Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης με την κάλυψη Τσίπρα

Οικονόμου – Μείζον ζήτημα οι επιθέσεις Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης με την κάλυψη Τσίπρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι οι τοποθετήσεις του «προσβάλλουν το σύνταγμα της χώρας» και τον κάλεσε να απαντήσει αν «θεωρεί ότι ο Αρειος Πάγος υποκινείται και δεν λειτουργεί ανεξάρτητα;» και αν «εμπιστεύεται την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη;»

Μείζον ζήτημα δημοκρατίας χαρακτήρισε ο Γιάννης Οικονόμου «τις απειλές Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης» με «την κάλυψη που παρέχει ο κ. Τσίπρας», αναφερόμενος στο επεισόδιο στην ταβέρνα στο Μοσχάτο την Παρασκευή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι οι τοποθετήσεις του «προσβάλλουν το σύνταγμα της χώρας» και τον κάλεσε να απαντήσει αν «θεωρεί ότι ο Αρειος Πάγος υποκινείται και δεν λειτουργεί ανεξάρτητα;» και αν «εμπιστεύεται την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη;».

Ο Γιάννης Οικονόμου χαρακτηρίσε ως «μέρος της δομικής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ» τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Παύλο Πολάκη λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι «εγκλωβισμένη σε σχήματα ξεπερασμένων εποχών, που άλλοτε καταστροφολογεί ασύστολα και άλλοτε επιτίθεται στους θεσμούς».

«Κοινός παρονομαστής είναι η επενδυση στο διχασμό αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλεί. Τσίπρας και Πολάκης ήταν και παραμένουν μόνοι» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι και διαδικασίες. Η αντίληψή μας για τη δημοκρατία βασίζεται στους θεσμούς. το πρόβλημα είναι η ταύτιση Τσίπρα και Πολάκη που αμφισβητεί τη φιλευλεύθερη δημοκρατία και το κράτος δικαίου» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Sports in

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκαν παίκτες της Μαρσέιγ! (pic)

Παίκτες της Μαρσέιγ δέχτηκαν πυροβολισμούς από ληστές στην απόπειρα των τελευταίων να τους κλέψουν τα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024