
Τζώρτζης Μονογυιός – Αύριο στη Μύκονο το τελευταίο αντίο
Το τελευταίο αντίο στον Τζώρτη Μονογυιό που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο της περασμένης Πέμπτης θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι.
Στη Μύκονο θα πραγματοποιηθεί αύριο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο της περασμένης Πέμπτης.
Στο νησί, από όπου καταγόταν ο αδικοχαμένος άνδρας, θα βρεθούν η οικογένεια και φίλοι του για να του πουν το τελευταίο αντίο.
Βαρύ το κλίμα στο νησί της Μυκόνου
- Διαβάστε επίσης: Τζώρτζης Μονογυιός – Η Μόνικα Μπελούτσι, η Lady Gaga και η διάσημη μπουτικ στη Μύκονο
Όπως μετέδωσε το MEGA, το κλίμα στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ο επιχειρηματίας είναι βαρύ, ενώ αρκετοί είναι και οι εργαζόμενοι που θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό εργοδότη.
- Ολυμπιακός: Βράβευσε τέσσερις θρυλικές μορφές της γυναικείας ομάδας πόλο (vid)
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το προφίλ του νέου προπονητή
- Τροχαίο με δύο τραυματίες στην Πατησίων – Συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες
- Ίσως οι νέοι δεν είναι τόσο αποστασιοποιημένοι από την πολιτική όσο νομίζουμε
- Είναι πολλά τα λεφτά, Ρόθκο: Ο πίνακας των 85,8 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ 10-8: Φουλ για κούπα – Στο Final 4 τα «θρυλικά» κορίτσια (vids)


