Σαν τα… θαύματα του Χριστού, η προσέλευση στη Λεωφόρο. Διότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να μοίρασε –κατ όπως λέει- τα 1000 εισιτήρια που δικαιούται, αλλά μια ματιά στην τηλεόραση φτάνει και περισσεύει για να διαπιστώσει κανείς ότι στις κερκίδες βρίσκονται περισσότεροι. Σχεδόν 3.000.
Και βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις, ο καθένας μπορεί να έχει τις απορίες του. Διότι πως γίνεται με 1.000 εισιτήρια να εμφανίζονται τριπλάσιοι στις κερκίδες;
Από πού μπήκαν στο γήπεδο; Ποιος έκανε τον σχετικό έλεγχο; Και που είναι σε όλη αυτή την κατάσταση η διοργανώτρια αρχή αλλά και η Αστυνομία.
Είναι η πρώτη φορά; Όχι. Αλλά σίγουρα είναι η «πρώτη» σε αυτή τη τάξη πραγμάτων με τον περιορισμό των 1000 εισιτηρίων. Και μάλιστα σε μια συγκυρία που ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν τα χρησιμοποιούν καν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.