Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για να τον βγάλουν έξω από… τις οδηγίες χρήσης

Για να τον βγάλουν έξω από… τις οδηγίες χρήσης

Ο… αυστηρά προγραμματισμένος Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό που υπερέχει σε ποιότητα και προσωπικότητες

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός πάει στο ντέρμπι με απόντα τον Σάντσες που αποβλήθηκε και τον Κουρμπέλη που λείπει κοντά ένα χρόνο. Τελευταία στιγμή έχασε και τον Χστζηγιοβάνη, που ο κόουτς Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει ως εναλλακτική λύση στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός μετράει πιο πολλές και πιο ουσιαστικές. Του λείπουν μεταξύ άλλων οι δύο πιο επιδραστικοί παίκτες φέτος. Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Παπέ Σισέ. Η αλλοίωση της αγωνιστικής φυσιογνωμίας είναι υπαρκτός κίνδυνος για την ομάδα του Μαρτίνς κι όποιος τυχόν το θεωρήσει υπερβολή δεν έχει παρά να ξαναδεί το ματς της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα.

Το γιατί έφτασε ο Ολυμπιακός να καθορίζεται αγωνιστικά από δύο παίκτες που όταν άρχισε η χρονιά δεν λογίζονται ως βασικοί, είναι άλλης τάξης ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση όμως η εξέλιξή τους δείχνει και το βάθος της δουλειάς που γίνεται στο Ρέντη. Σημασία έχει ότι ο Μαρτίνς θα ψάξει κατά τα φαινόμενα ένα παιχνίδι στη Λεωφόρο σαν κι αυτό που έκανε η ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς τον Αγκιμπού που το σφράγισε με την παρουσία του, όπως έκανε κι ο Ελ Αραμπί, που θα είναι στο χορτάρι. Παιχνίδια σε τόσο υψηλό επίπεδο, ντέρμπι δηλαδή, πολλές φορές τα κρίνουν οι προσωπικότητες. Ο μαροκινός εκτελεστής είναι τέτοια περίπτωση, όπως είναι χωρίς αμφιβολία και ο Βαλμπουενά, είτε ξεκινήσει είτε έρθει από τον πάγκο.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει μια ομάδα που κινείται με βάση το πλάνο του. Παίζει ποδόσφαιρο βγαλμένο από τα… κιτάπια του προπονητή. Αν τύχει κάτι που θα βγάλει την ομάδα από το… μάνιουαλ του Γιοβανοβιτς, τότε το σύνολο απορρυθμίζεται. Του έχει συμβεί κάμποσες φορές φέτος του Παναθηναϊκού. Αν του συμβεί και στο ντέρμπι δύσκολα θα βρει τρόπους να το ανατρέψει. Έχω την εντύπωση ότι εκεί θα ποντάρει ο Μαρτίνς ζητώντας από τους ποιοτικούς παίκτες της ομάδας του να επιστρατεύσουν την ατομική ποιότητά τους να βγάλουν τον Παναθηναϊκό έξω από τις οδηγίες χρήσης. Αν αυτό δεν γίνει, τότε οι Πράσινοι έχουν σοβαρές πιθανότητες να πανηγυρίζουν μετά το ντέρμπι.

Για τον Γιοβάνοβιτς θα ήταν ευλογία μια αγωνιστική εικόνα της ομάδας του αντίστοιχη με εκείνη κόντρα στον Άρη. Η διαφορά τότε ήταν ότι οι Κίτρινοι δεν μπορούσαν να χτίσουν επιθέσεις επειδή τους έλειπαν όλοι οι βασικοί επιθετικοί. Με τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αλλά το πώς θα φτάσει η μπάλα στον Ελ Αραμπι αντί να ξενιτεύεται αυτός για να την συναντήσει, θα είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024