Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Αταλάντα έβαλε «φρένο» στην Ίντερ (0-0)

Η Αταλάντα έβαλε «φρένο» στην Ίντερ (0-0)

Μετά από οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα η Ίντερ έμεινε στο 0-0 με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, ωστόσο παραμένει στην κορυφή με +2 από τη Μίλαν.

Στάση Μπέργκαμο για την Ίντερ που μετά από οκτώ σερί νίκες έμεινε στο 0-0 με την ελλιπή Αταλάντα και είδε τη Μίλαν να πλησιάζει στους δύο βαθμούς από την κορυφή. Δεύτερη απώλεια για τους πρωταθλητές κόντρα στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League αφού και στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2.

Παρά το ότι και οι δύο ομάδες χαρακτηρίζονται κυρίως για τις επιθετικές τους αρετές, μάλλον αλληλοεξουδετερώθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπου παρουσίασαν λίγα πράγματα επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο η Ίντερ ήταν αυτή που απείλησε δύο φορές, αλλά ούτε ο Τζέκο στο 16′ ούτε και ο Σάντσες δέκα λεπτά μετά κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 49′ ο Μούσο έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Πεσίνα και στο 59′ ο τερματοφύλακας της Αταλάντα «είπε» όχι και σε σουτ του Τζέκο. Η Ίντερ ήταν καλύτερη και έψαξε το γκολ, με τον Βόσνιο φορ να αστοχεί σε κεφαλιά από σέντρα του Μπαρέλα στο 71′.

Στα τελευταία λεπτά «ξύπνησε» κάπως και η Αταλάντα που στο 79′ απείλησε με κεφαλιά του Πάσαλιτς και δύο λεπτά μετά με τον Μουριέλ, αλλά ο Χαντάνοβιτς έδιωξε το σουτ του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ίντερ είχε απάντηση και στο σουτ του Πάσαλιτς στο 87′, με το 0-0 να μένει ως το τέλος και να διατηρεί την Αταλάντα μόνη στην τέταρτη θέση, με έναν βαθμό περισσότερο από τη Γιουβέντους η οποία έχει και ματς παραπάνω.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Ντεμιράλ, Φρόιλερ, Ντε Ρόουν, Πετσέλα, Κοουπμάινερς, Πάσαλιτς (90’ Τζαπακόστα), Πεσίνα (78’ Μίραντσουκ), Μουριέλ (86’ Πίκολι).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Μπαζτόνι (83’ Ντε Φράι), Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Νταρμιάν (66’ Ντάμφρις), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (66’ Βιδάλ), Τζέκο (82’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Σάντσες (67’ Κορέα).

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024