Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ – Αναζητά νίκη και καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΕΚ – Αναζητά νίκη και καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (17:15) την ομάδα του Αγρινίου στο ΟΑΚΑ, με στόχο το τρίποντο αλλά και μια καλή εμφάνιση λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τους «8» του Κυπέλλου

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση, καθώς φιλοξενεί (17:15) τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, που προέρχεται από το 0-2 στην έδρα της Λαμίας και ενώ μεσολάβησε η αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω κρουσμάτων κοροναϊού στους Θεσσαλονικείς, θέλει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, για να ξαναβρεθεί στη δεύτερη θέση.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση θα περιμένει και το αποτέλεσμα από το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό, ελπίζοντας σε απώλεια των Πειραιωτών, για να ροκανίσει τη διαφορά από το -9.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει φροντίσει όλες τις προηγούμενες ημέρες να μεταφέρει στους παίκτες του αυτά που θέλει να δει στο γήπεδο και να τους χτυπήσει το καμπανάκι πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι στον Σέρχιο Αραούχο, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στη μέση του και συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός θα μείνει και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που δεν είναι στο 100%.

Παράλληλα θα απουσιάσει και ο Νταμιάν Σιμάνσκι λόγω καρτών, την ώρα που, σε σχέση με το προηγούμενο ματς στη Λαμία, επιστρέφει ο Όγκνιεν Βράνιες, που εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τσιντώτας θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Βράνιες – Τζαβέλλας θα αποτελέσουν το δίδυμο στα στόπερ, με τον Μοχαμάντι αριστερά, ενώ δεξιά τη θέση διεκδικούν Σβάρνας και Μισελέν. Θυμίζουμε πως ο Σβάρνας έπαιξε βασικός  λόγω απουσιών Μισελέν – Ρότα στη Λαμία και τα πήγε πολύ καλά, προσφέροντας ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Στον άξονα, το πιθανότερο είναι να δούμε Λε Ταλέκ – Σάκχοφ χωρίς να αποκλείεται και η επιλογή Σιμόες, ενώ από εκεί και πέρα ο Μάνταλος θα παίξει ως δεκάρι, ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή και στα άκρα, σύμφωνα με τις δοκιμές, ένα προβάδισμα έχουν οι Τσούμπερ – Γκαρσία, αλλά φυσικά με ίσες πιθανότητες χτυπά θέση στην ενδεκάδα και ο Άμραμπατ.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός μετά την καλή εμφάνιση στην Τούμπα, έχει μια ακόμη δύσκολη αποστολή και θα παλέψει αυτήν τη φορά να τη συνδυάσει και με αποτέλεσμα, προκειμένου να απομακρυνθεί κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ροντρίγκες, Παρδαλό, Περέιρα, Λιάβα, Ντίας και Βαρόνε, όμως θα έχει στη διάθεσή του πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024