Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουάιτ – «Είναι δύσκολα στη Euroleague, πρέπει να αντιδράσουμε»

Ουάιτ – «Είναι δύσκολα στη Euroleague, πρέπει να αντιδράσουμε»

Ο Οκάρο Ουάιτ έγραψε για πρώτη φορά στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το 2022 και μίλησε για τις δυσκολίες του Παναθηναϊκού στη Euroleague και το «ξύπνημα» που περιμένει να δει.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (17/1 20:00) τον Απόλλωνα στην Πάτρα και ο Οκάρο Ουάιτ έγραψε, στο πρώτο του blog στον ΕΣΑΚΕ το 2022, για την επανεκίνηση της Basket League, αλλά και τη συνέχεια.

Ο φόργουορντ του «Τριφυλλιού» παραδέχθηκε πως η ομάδα βρίσκεται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα σε μια δύσκολη φάση στη Euroleague και οφείλει να «ξυπνήσει» από εδώ και πέρα, δείχνοντας άλλη εικόνα, ξεκινώντας από το ματς πρωταθλήματος στην Πάτρα, πάνω στο οποίο θα θέλει να «χτίσει».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ουάιτ:

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς στην Ευρωλίγκα. Το γνωρίζουμε πολύ καλά και είναι κάτι που μας ενοχλεί. Πρέπει να αντιδράσουμε από εδώ και πέρα. Δεν χρειάζεται να παίζουμε έχοντας ως στόχο τα πλέι οφ, αλλά με στόχο να παίξουμε με σεβασμό για τους εαυτούς μας, για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας.

Αυτό θα πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βέβαια, αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι ο αγώνας με τον Απόλλωνα.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στην Πάτρα να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή του αγώνα. Το βασικό «κλειδί» της νίκης θα είναι να πολεμήσουμε σκληρά, σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Γενικά το «κλειδί» είναι να πολεμάμε.

Μέσα στο παρκέ και έξω από αυτό, παντού. Να έχουμε πάντοτε αυτή τη νοοτροπία ώστε να παίρνουμε νίκες. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει διαγράψει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ειδικά στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός.

Διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς αθλητές, γι’ αυτό και είναι επιβεβλημένο να είμαστε σκληροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο τζάμπολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Οκάρο».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024