Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό in.gr - Συγκλονίζει η 14χρονη που κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφο της αδερφής της

Αποκλειστικό in.gr – Συγκλονίζει η 14χρονη που κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφο της αδερφής της

Η 14χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από το σύντροφο της αδερφής της μιλά στο in.gr

Ένα ακόμη σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ώρες, όταν 14χρονο κορίτσι κατήγγειλε για βιασμό τον 32χρονο σύντροφο της αδερφή της.

Το έγκλημα έγινε στο Περιστέρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν το κορίτσι φιλοξενούνταν για λίγες ημέρες στο σπίτι όπου η ετεροθαλής αδελφή της συγκατοικούσε με τον 32χρονο. Ο φερόμενος ως βιαστής οδηγείται στον ανακριτή.

Η ίδια η κοπέλα, της οποίας τα στοιχεία δεν θα δημοσιεύσουμε για ευνόητους λόγους, μας αποκαλύπτει:

«Είχα πάει ένα κανονικό Σαββατοκύριακο, όπως όλα τα άλλα σαββατοκύριακα. Εκείνο το Σάββατο 9 Ιουνίου ήμουν στο σπίτι της ετεροθαλούς αδερφής μου που είναι 27 ετών και εκείνη την ημέρα ήρθε το αγόρι της στο δωμάτιό μου και με απείλησε να μη μιλήσω πιάνοντας με από τον λαιμό».

Κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας ο 32χρονος ασέλγησε πάνω στην ανήλικη.

«Φτάνει η ώρα που γυρίζω σπίτι μου», συνεχίζει η 14χρονη κοπέλα «και λέω στη μητέρα μου ότι θέλω να της μιλήσω σοβαρά. Κάθισε και της είπα όλα όσα συνέβησαν. Με πήγε στο νοσοκομείο για να με δει ιατροδικαστής, μου έκαναν εξετάσεις, πήραν μερικά ρούχα από το σπίτι της αδερφής μου και τα σεντόνια μου στα οποία βρέθηκαν στοιχεία του (του θύτη) πάνω σε αυτά».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα βρέθηκαν ίχνη σωματικών υγρών του δράστη πάνω στα ρούχα και στα σεντόνια του κοριτσιού, ενώ η ίδια έφερε σημάδια τραυματισμού στα γεννητικά όργανα.

«Πέρασαν έξι μήνες. Και τώρα είναι φυλακισμένος εδώ και τρεις ημέρες», λέει η ανήλικη για τον φερόμενο ως δράστη, που βρίσκεται στο αυτόφωρο.

«Η αδερφή μου μού είπε να πω ότι έγινε με την θέλησή μου κι ότι ο 32χρονος μέσα στη φυλακή θα αυτοκτονήσει. Της απάντησα ότι με τίποτα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Νιώθω ότι δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη. Αρχικά αυτό ήθελα, να γλιτώσει (η αδερφή μου) από τα χέρια του. Είναι άτομο νευρικό και δεν έχει ωραία συμπεριφορά», καταλήγει η 14χρονη.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο δικηγόρος του φερόμενους ως δαστη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στο Newpost: «Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες Δεν θα πείραζε σε καμία περίπτωση την ανήλικη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου μου. Προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί έγινε η καταγγελία και ποιο είναι το κίνητρο. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του και αυτό δείχνει ότι δεν έγινε η καταγγελλόμενη πράξη. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση και θα τα παραδώσουμε στον ανακριτή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Από τη μία έχουμε μία ιατροδικαστική έρευνα και όσα μας είπε το 14χρονο κορίτσι, από την άλλη υπάρχει η πλευρά του κατηγορούμενου.

Αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024