Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο της γυναίκας του Νταντσένκο μέσα στο αυτοκίνητο πριν το δυστύχημα – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Βίντεο της γυναίκας του Νταντσένκο μέσα στο αυτοκίνητο πριν το δυστύχημα – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με το δυστύχημα της γυναίκας του Νταντσένκο. Το απίστευτο τροχαίο, η διαλυμένη Mercedes και το βίντεο της Βικτόρια μέσα από το αυτοκίνητο.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο, που σήμερα ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στη Ζόρια από την ΑΕΚ, ζει την απόλυτη τραγωδία λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από την Ένωση. Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός των κιτρινόμαυρων την ημέρα που συμφώνησε και επίσημα με την ουκρανική ομάδα, βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η σύζυγός του λίγο έξω από την Οδησσό.

Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό και όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ρεπορτάζ συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας και υπέστη σημαντικές ζημιές. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η Ζόρια, ενώ η ίδια η γυναίκα του Ουκρανού ποδοσφαιριστή λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από τη Mercedes της στα social media.

Όπως αναφέρεται από τους Ουκρανούς πρόκειται για καραμπόλα, καθώς η Βικτόρια Νταντσένκο προσέκρουσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο (ασημί Kia) και εν συνεχεία χτύπησε σε ένα ρυμουλκόμενο και μετά σε ένα φορτηγό και από εκεί έφυγε πάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα της γυναίκας που όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα όπως θα δείτε και από τις εικόνες και από το βίντεο. Πριν το δυστύχημα, η σύζυγος του Νταντσένκο είχε μεταφέρει νωρίτερα τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Το βίντεο της γυναίκας του Ουκρανού αμυντικού μέσα από τη Mercedes πριν το θανατηφόρο τροχαίο:

Εικόνες μετά το τροχαίο της Βικτόρια Νταντσένκο:

Victoria Danchenko died in an accident while driving a Mercedes Victoria Danchenko died in an accident while driving a Mercedes Victoria Danchenko died in an accident while driving a Mercedes Victoria Danchenko died in an accident while driving a Mercedes

Δείτε βίντεο από το διαλυμένο αυτοκίνητο:

Αυτή είναι η γυναίκα του Νταντσένκο: 

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024