Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα έχει δείξει η Ίντερ.
Ο 28χρονος επιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, από τη στιγμή που ο Αργεντινός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του.
Σύμφωνα μάλιστα με τη «Gazzetta dello Sport», ο διευθύνων σύμβουλος των «νερατζούρι», Μπέπε Μαρότα έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με τις δύο πλευρές να προγραμματίζουν συνάντηση μέχρι τις αρχές Φλεβάρη.
Οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν σε πρώτη φάση να απεμπλακούν από τα συμβόλαια των Βιδάλ και Βεσίνο το προσεχές καλοκαίρι, ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα για την απόκτηση του στράικερ της «Γηραιάς Κυρίας».
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η πρόταση της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι στον Ντιμπάλα θα ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια ετησίως και θα αφορά πενταετές συμβόλαιο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ