Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β' (2-2)

Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β’ (2-2)

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 2-0 της Καβάλας στον Ρέντη, αλλά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου δέχθηκαν δύο γκολ σε δύο λεπτά (56’, 58’) και έχασαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες – 6η ισοπαλία σε 11 ματς για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Εχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός Β’. Οι Ερυθρόλευκοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 της Καβάλας, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, δέχθηκαν δύο γκολ σε δύο λεπτά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (56’ και 58’) και τελικά έμειναν 2-2 με τους Αργοναύτες, για την 14η αγωνιστική της Superleague 2.

Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία σε 11 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που έχει μαζέψει μέχρι τώρα 15 πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Καβάλα, που έχει ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 πόντους σε 9 αγώνες. Αυτή μάλιστα ήταν η 2η σερί ισοπαλία για τους Αργοναύτες, που έχουν ανέβει το τελευταίο διάστημα, μετά τις προσθήκες που έγιναν.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν να κερδίσουν από τις 5 Δεκεμβρίου και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (2-1), ενώ από τότε έχουν δώσει 7 παιχνίδια και έχουν 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό με το σουτ του Κωστή, ενώ στο 40’ έκανε το 2-0 με τον Ξενιτίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα αντέδρασε και στο 56’ μείωσε σε 2-1 με τον Σταμένκοβιτς.

Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά και ισοφάρισε σε 2-2. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός Β’ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τελικά από έναν βαθμό.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νιας), Καλαμπόκης (Αιτ/νιας), 4ος: Ρηγόπουλος (Ηλείας)

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Χριστοφιλόπουλος (69′ Μαυρουδής), Κεραμίδας, Νίκολιτς, Μαρίνος (46′ Μπα), Βοΐλης, Ντόι, Κωστή, Πινακάς (46′ Λιάτσος).

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Πανουργιάς (46′ Μουσία), Αρμάλας, Σαμπανίδης (46′ Σαμπανίδης), Θωμαΐδης, Στίκας, Γροσδάνης (80′ Οκάν), Έμπερτ (80′ Κοέν), Σταμένκοβιτς.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024