Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη νίκη της Λάτσιο (3-0)

Εύκολη νίκη της Λάτσιο (3-0)

Η Λάτσιο δεν συνάντησε δυσκολίες στην έδρα της Σαλερνιτάνα, επικράτησε 3-0 και ανέβηκε έστω και προσωρινά μόνη της στην έκτη θέση.

Η Λάτσιο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Σαλερνιτάνα και έχοντας ένα εύκολο απόγευμα επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, μόνη της στην έκτη θέση.

Η Λάτσιο ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση καθώς μόλις στο 7ο λεπτό τον του παιχνιδιού κατάφερε να προηγηθεί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ενώ τρία λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο δέκατο λεπτό διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 2-0 για την Λάτσιο.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση με τη Λάτσιο να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο ευτύχησε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λατσάρι, ο οποίος έκανε το 3-0 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.

Έτσι το 30 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Σάρι να ανεβαίνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έστω και προσωρινά ενώ η Σαλερνιτάνα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024