Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαλλος ο Βούρος – «Όλοι είδαν τι έγινε»

Εξαλλος ο Βούρος – «Όλοι είδαν τι έγινε»

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε για τη φάση του πέναλτι και το… δώρο του Φωτιά στον ΠΑΟΚ.

Τα παράπονά του για τις αποφάσεις του Φωτιά εξέφρασε ο Πραξιτέλης Βούρος μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα. Στο στρατόπεδο των Κρητικών είναι έξαλλοι με τα όργια του διαιτητή από τον σύνδεσμο Πέλλας, με τον 26χρονο παίκτη να παίρνει τη… σκυτάλη από τον Νίκο Νιόπλια.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε για την επίμαχη φάση και το… δώρο του Φωτιά στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως άπαντες είδαν τι συνέβη στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Εμείς είχαμε την κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή που δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά. Όλοι είδαν τι έγινε στη φάση του πέναλτι σε βάρος μας.

Κάποια στιγμή πρέπει κι εμείς να ασχοληθούμε με τις διαιτητικές αποφάσεις. Μετά την απόφαση αυτή υπήρξε ένταση στο ματς, που προκλήθηκε από την απόφαση του διαιτητή.

Μετά το γκολ του ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν διεξήχθη ουσιαστικά ποδόσφαιρο, μετά τη φάση του πέναλτι. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο όπου σε μια φάση βάλαμε γκολ αλλά τελικά βρεθήκαμε εμείς πίσω στο σκορ.

Τελικά μετά από αυτό το γεγονός, ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε τα λάθη μας σε γκολ. Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε το αύριο πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε μια χρονιά που η ομάδα παίζει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024