Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΣΟΕΕ - Μου φώναζε «Π..... θα πεθάνεις» - Τι λέει ο καθηγητής για επίθεση που δέχτηκε το 2019

ΑΣΟΕΕ – Μου φώναζε «Π….. θα πεθάνεις» – Τι λέει ο καθηγητής για επίθεση που δέχτηκε το 2019

Ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έχει καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας για επίθεση που δέχτηκε το 2019

Μήνυση έχει καταθέσει ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε επίθεση που δέχτηκε το 2019. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας και πιστεύει ότι υπάρχει και ηθικός αυτουργός πίσω από την επίθεση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με το newpost.gr στη μήνυσή του ο καθηγητής αναφέρει τις λεπτομέρειες της επίθεσης στο Κολωνάκι το 2019.

Τι αναφέρει στη μήνυση του

«Tην 9η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και την ώρα 7.00 μμ ακριβώς, ευρισκόμουν επί της οδού …στο Κολωνάκι, όπου βρίσκεται το γραφείο της δικηγόρου μου, με την οποία είχα την ώρα εκείνη ραντεβού. Την ώρα που χτυπούσα το κουδούνι της δικηγόρου και είχα την πλάτη μου στραμμένη προς το δρόμο, με σκοπό να εισέλθω στο κτίριο, δέχτηκα από 4-5 δυνατές γροθιές στο κεφάλι και με ισχυρό τράβηγμα με έριξε κάτω. Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων, ο δράστης μου φώναζε «π….. θα πεθάνεις».

Με την πτώση μου στο πεζοδρόμιο άρχισα να δέχομαι αρκετές κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Το είδος των χτυπημάτων και η βιαιότητα με την οποία πραγματοποιούνταν, τα οποία ήταν αποκλειστικά στο κεφάλι, με έκαναν να αντιληφθώ ότι στόχος του δράστη ήταν η πρόκληση εναντίον μου επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ο πιθανός θανάσιμος τραυματισμός μου. Κατά την πτώση μου, το πιστόλι το οποίο φέρω με νόμιμη άδεια από την ΕΛ.ΑΣ, εξήλθε κατά 10 εκατοστά από την εσωτερική αριστερή τσέπη του σακακιού μου όπου το εφύλασσα. Σημειωτέον ότι το όπλο το οποίο φέρω με την άδεια οπλοφορίας από την ΕΛ.ΑΣ, είναι μάρκας …… και μικρών διαστάσεων «τσέπης» ειδικό για αυτοάμυνα.

Ο δράστης έμοιαζε να γνωρίζει ότι φέρω όπλο

Ο δράστης, ο οποίος έμοιαζε να γνωρίζει ότι φέρω όπλο, αμέσως προσπάθησε να το αφαιρέσει και προς στιγμή το κατάφερε. Το έστρεψε αμέσως εναντίον μου και άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο της απασφάλισης του εν λόγω διακόπτη του όπλου. Το όπλο ως προσωπική μου τακτική ασφαλείας δεν είναι ποτέ οπλισμένο, δηλαδή δεν φέρει σφαίρα στη θαλάμη και πάντοτε φέρει στη θέση ασφαλείας τον συγκεκριμένο διακόπτη. Αμέσως μόλις άκουσα τον ήχο απασφάλισης, έθεσα το δεξί μου χέρι σφικτά στην κάνη του όπλου και στο σημείου του κλείστρου, σφίγγοντας το σημείο με όλη μου τη δύναμη για να μην μπορεί να οπλίσει, αν και δεν το επιχείρησε, διότι ήταν βέβαιος ότι ήταν οπλισμένο, όπως συνηθίζει η πλειοψηφία των φερόντων όπλα χειρός.

Στη συνέχεια τράβηξε τη σκανδάλη και άκουσα πολύ καθαρά τον χαρακτηριστικό ήχο. Είμαι απολύτως βέβαιος πως απεπειράθη να με πυροβολήσει σε καίριο σημείο και να αφαιρέσει τη ζωή μου. Ευτυχώς λόγω του ότι το όπλο δεν ήταν οπλισμένο δεν πυροβόλησε. Άμεσα και παρά το ισχυρό σοκ των χτυπημάτων και τα αίματα στο πρόσωπό μου και τους οφθαλμούς μου, αντιλαμβανόμενος τον φανερό και εκδηλωμένο κίνδυνο κατά της ζωής μου, προσπάθησα να διατηρήσω πάση θυσία τις αισθήσεις μου και να του το αποσπάσω πίσω, γεγονός το οποίο επέτυχα, πέφτοντας με όλο μου το σώμα πάνω στο όπλο και κρατώντας το σφικτά.

Γνώριζε που είχα το όπλο

Ο δράστης ο οποίος φορούσε κουκούλα μόλις είδε ότι ανέκτησα την κατοχή του όπλου, προφανώς φοβούμενος, έτρεξε και εξαφανίστηκε προς την οδό Ακαδημίας με κατεύθυνση προς την Ομόνοια. Η ασφάλεια του όπλου ήταν όντως τραβηγμένη, την οποία τοποθέτησα πάλι ,σφαλίζοντας το όταν η απειλή είχε παύσει. Η εντύπωσή μου είναι ότι ο δράστης γνώριζε που φυλάσσω το όπλο: αυτός ήταν ο στόχος του όταν με έριξε κάτω και με χτυπήματα στο κεφάλι προσπάθησε πρώτα να με εξουδετερώσει και στη συνέχεια να με πυροβολήσει, με το δικό μου όπλο, ίσως για να φανεί σαν ατύχημα

Το ραντεβού πριν την απόπειρα

Ο Καθηγητής στην μήνυσή του αναφέρει μία ώρα πριν την απόπειρα από τον άγνωστο άνδρα είχε κλείσει ραντεβού με έναν άντρα ο οποίος είχε εμφανιστεί ως «γαμπρός» ανθρώπων που γνώριζε για ομόλογο.

«Προσήλθα στο ραντεβού στις 6.00 μμ και τηλεφώνησα στον συγκεκριμένο άνθρωπο ειδοποιώντας τον ότι έφτασα και του εξήγησα που ακριβώς κάθομαι για να με αναγνωρίσει, διότι δεν γνωριζόμασταν εμφανισιακά. Εκείνος μου απάντησε ότι σε 5 λεπτά θα είναι εκεί. Κατά τις 6.15 με 6.20 μου έστειλε γραπτό μήνυμα ότι τράκαρε με ένα ταξί και δεν θα μπορέσει να έρθει. Μου απάντησε ότι ίσως συναντιόμαστε την επαύριο. Στη συνέχεια προχώρησα προς το γραφείο της δικηγόρου μου, όπου συνέβη το περιστατικό της επίθεσης.

Την επαύριο έλαβα τηλέφωνο από τον άντρα, ο οποίος σε πολύ απειλητικό τόνο μου είπε «Είσαι ο ….. .Έχουμε πολλούς κοινούς γνωστούς. Να μου δώσεις τα χρήματα τα οποία μου χρωστάς». Του απάντησα ότι δεν του χρωστάω χρήματα και δεν έχω σχέση με το Ομόλογο. Στα επόμενα 10 λεπτά με ξανακάλεσε και μου είπε «άδεια οπλοφορίας προφανώς δεν έχεις».

Ο καθηγητής μετά και το απειλητικό τηλεφώνημα πήγε για δεύτερη φορά στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί του έδειξαν μία φωτογραφία ενός σεσημασμένου, τον οποίο αναγνώρισε ως δράστη κατά 70% .Επίσης εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Ο καθηγητής πιστεύει ότι εκτός από τον φυσικό αυτουργό, υπάρχει και ηθικός και με τη μήνυση του ζητά να μάθει ποιος τον ήθελε νεκρό.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024