Τα τροχαία που σόκαραν την Ελλάδα – Παντελίδης, Mad Clip, Βακάκης και Τζώρτζης Μονογυιός
Θανατηφόρα τροχαία στην άσφαλτο με κοινό χαρακτηριστικό τα πανάκριβα αυτοκίνητα που είτε οδηγούσαν τα θύματα είτε μπλέχτηκαν στα δυστυχήματα που συντάραξαν τη χώρα
Από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τον Φεβρουάριο του 2016, στο τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που ξεκλήρισε την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου έναν χρόνο μετά και από εκεί στον θάνατο του Mad Clip τον περασμένο Σεπτέμβριο και σε στις εικόνες που συμπυκνώνουν τις διαστάσεις της τραγωδίας, με τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιός, πριν από ένα 24ωρο.
Θανατηφόρα τροχαία στην άσφαλτο με κοινό χαρακτηριστικό τα πανάκριβα αυτοκίνητα που είτε οδηγούσαν τα θύματα είτε μπλέχτηκαν στα δυστυχήματα που συντάραξαν τη χώρα, με μια σειρά από λάθη και αστοχίες να αποδεικνύονται μοιραίες και να ανοίγουν συζητήσεις για το αν πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις, πριν κάτσει κανείς στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου με επιδόσεις εκρηκτικές.
Mad Clip
Στο τροχαίο με θύμα τον Mad Clip (20/09/2021) τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν πως ο αδικοχαμένος τράπερ πρόλαβε να πατήσει φρένο στην παραλιακή και να κόψει στα 80 χιλιόμετρα από τα 134.
Διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο ήταν καλοσυντηρημένο σε καλή κατάσταση, αλλά όπως φαίνεται τα λάστιχα semi-slick που χρησιμοποιούνται σε πίστες για αγώνες ταχύτητας ήταν αυτά που προκάλεσαν το μοιραίο.
Τα λάστιχα που είναι ευάλωτα στο νερό, άφησαν όπως φαίνεται το αυτοκίνητο ακυβέρνητο για λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα ο νεαρός καλλιτέχνης να σκοτωθεί.
Υπάτιος Πατμάνογλου
Τα λάστιχα και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός ήταν τα αίτια του δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας τον Φλεβάρη του 2017.
Όταν η μοιραία Porsche μπήκε στον παράδρομο κι συγκρούστηκε με το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, μέσα στο οποίο βρισκόταν η σύζυγος και το παιδί του.
Οι εικόνες και ο απολογισμός είχαν «παγώσει» τη χώρα. Τέσσερις νεκροί με τα δύο οχήματα να τυλίγονται στις φλόγες.
Παντελής Παντελίδης
Μέσα σε ένα πανάκριβο τζιπ, γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή του Παντελή Παντελίδη το 2016.
Έναν μήνα μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το εισαγγελικό πόρισμα ένα χρόνο μετά, να αναφέρει πως ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.
Το χθεσινό τροχαίο με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα των τροχαίων με πανάκριβα αυτοκίνητα.
Οχήματα με super επιδόσεις που όμως όπως έχει αποδειχθεί κατ’ επανάληψη δε συγχωρούν λάθη, αστοχίες και παραλείψεις.
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442