Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήγε να σκεπάσει με το παλτό του άστεγο και εκείνος τον λήστεψε

Πήγε να σκεπάσει με το παλτό του άστεγο και εκείνος τον λήστεψε

Ο άνδρας θέλησε να κάνει μια καλή πράξη και να σκεπάσει με το παλτό του έναν άστεγο που κοιμόταν στο δρόμο, αλλά δεν του βγήκε σε καλο.

Οι κάμερες ασφαλείας στην 5η λεωφόρο στη Νέα Υόρκη κατέγραψαν καρέ καρέ τη ληστεία. Ένας άνδρας 59 ετών βλέπει να κοιμάται στο δρόμο, μέσα στο κρύο, ένας άστεγος. Ο άνδρας τον πλησιάζει, βγάζει το παλτό του και επιχειρεί να τον σκεπάσει.

Τότε συμβαίνει κάτι αδιανόητο. Ο άστεγος πετάγεται άρχισε να χτυπάει τον «καλό Σαμαρείτη» ο οποίος αιφνιδιάζεται, τον ρίχνει στο έδαφος και αρπάζει το πορτοφόλι του από την πίσω τσέπη του παντελονιού του.


Ο 59χρονος προσπαθεί να σηκωθεί για να πάρει πίσω το πορτοφόλι του και τότε δέχεται και μια μπουνιά στο πρόσωπο που τον ξαπλώνει για τα καλά κάτω. Στη συνέχεια ο άστεγος αρχίζει να τρέχει για να εξαφανιστεί, με το πορτοφόλι στα χέρια.

Του ξάφρισε το πορτοφόλι

Ο άστεγος συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα σε διπλανή συνοικία. Είχε προλάβει να πετάξει το άδειο πορτοφόλι σε κάποιον κάδο, ενώ είχε αφαιρέσει από μέσα 1.500 δολάρια. Όσα ακριβώς είχε πάνω του ο άνδρας που πήγε να κάνει την καλή πράξη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άστεγος είναι 25 ετών και ονομάζεται Ξαβιέ Ίσραελ και είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές όταν πριν από μια εβδομάδα περίπου είχε επιτεθεί σε μια 49χρονη γυναίκα η οποία και εκείνη είχε επιχειρήσει να του παράσχει βοήθεια.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024