Υπόθεση Τζόκοβιτς – «Στο χέρι του υπουργού Μετανάστευσης ο Σέρβος»
Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς, υπογραμμίζοντας ότι το θέμα χειρίζεται ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ.
Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον έδωσε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ωστόσο δεν μίλησε για την υπόθεση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς.
Συγκεκριμένα, ο Μόρισον στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι το θέμα χειρίζεται ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, που θα αποφασίσει αν θα απελάσει ή όχι τον Σέρβο τενίστα.
Από εκεί και πέρα ωστόσο, ο Τζόκοβιτς, No1 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε κανονικά μέρος στην κλήρωση του Australian Open (έπεσε με τον συμπατριώτη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Νο78) και με τα τωρινά δεδομένα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μελβούρνη, διεκδικώντας τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ, αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση για το αν θα ασκήσει το δικαίωμα να ακυρώσει τη βίζα του 34χρονου Σέρβου, πατώντας πάνω στις παρατυπίες του Τζόκοβιτς και της ομάδας του, στη συμπλήρωση του ταξιδιωτικού εγγράφου κατά την είσοδό του στην Αυστραλία.
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
- ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στην Τούμπα με δύο χαμένους (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442