Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάπολι – Φιορεντίνα 2-5 (2-2 κ.α)

Νάπολι – Φιορεντίνα 2-5 (2-2 κ.α)

Ματσάρα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», με την Φιορεντίνα να επικρατεί με 5-2 της Νάπολι στην παράταση (2-2 κ.α) και να κλειδώνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Πάθος, ένταση, φάσεις, επτά γκολ, αποβολές. Το παιχνίδι της Νάπολι με την Φιορεντίνα τα είχε και όλα και θριαμβεύτρια τους Βιόλα. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο επικράτησε στην παράταση των Παρτονοπέι και κλείδωσε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Aταλάντα.

Γρήγορος ρυθμός από την αρχή, ροκ στιγμές που σημάδεψαν την αναμέτρηση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βλάχοβιτς έδωσε το προβάδισμα (41΄), ο Μέρτενς ισοφάρισε αμέσως (44΄) και ο Νταγκόφσκι (45΄+2΄) άφησε τους Βιόλα με 10 παίκτες, με το κλείσιμο του πρώτου μέρους να προμηνύει τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο ρυθμός δεν έπεσε και η Φιορεντίνα πήρε και πάλι το προβάδισμα. Στο 57΄ μετά από διπλή προσπάθεια ο Μπιράγκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-1.

Από εκεί και πέρα, η Νάπολι προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των Βιόλα για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά το εγχείρημα της έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο 83΄ , με την αποβολή του Λοθάνο ενώ δεύτερη κίτρινη κάρτα είδε και ο Φάμπιαν Ρουίζ στο 90+3′, αφήνοντας του Παρτονοπέι με 9 παίκτες.

Κάπου εκεί, άπαντες στην Φιορεντίνα πίστεψαν ότι είχαν σφραγίσει την πρόκριση, ωστόσο στο 90+5΄ ο Πετάνια έδωσε φίλη ζωής στην Νάπολι, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Παρόλο αυτά, στον έξτρα χρόνο, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν άντεξε από την πίεση και την κόπωση, με την Φιορεντίνα να σημειώνει τρία γκολ (Βενούτι, Πιόντεκ, Μαλέ) και να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024