Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ - Δεν αναστέλλεται τελικά η καθημερινή έκδοση της Αυγής

ΣΥΡΙΖΑ – Δεν αναστέλλεται τελικά η καθημερινή έκδοση της Αυγής

Η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου για συνέχιση της καθημερινής έκδοσης της κομματικής εφημερίδας ανατρέπει την εισήγηση του Πολιτικού Κέντρου που συνεδρίασε χτες και τασσόταν υπέρ της αναστολής του καθημερινού φύλλου της Αυγής

Μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση που κράτησε περισσότερο από εφτά (7) ώρες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ -σύμφωνα με πληροφορίες- αποφάσισε να μην αναστείλει την καθημερινή έκδοση της Αυγής.

Οικονομική εξυγίανση εν λειτουργία

Η τηλε-συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα. Η απόφαση που ελήφθη για συνέχιση της καθημερινής έκδοσης της κομματικής εφημερίδας ανατρέπει την εισήγηση του Πολιτικού Κέντρου που συνεδρίασε χτες και τασσόταν υπέρ της αναστολής του καθημερινού φύλλου της Αυγής από τη στιγμή που το πρόγραμμα της εθελούσιας εξόδου δεν είχε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές «το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανεπιβεβαίωσε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αυγής και εξουσιοδότησε τα μέλη του να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όσο δύσκολες και να είναι, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας».

Πάντως η εισήγηση χτες του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ομόφωνη και κατά τη σημερινή πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου εξετάστηκαν όλες οι εναλλακτικές λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Αυγή – Εσωκομματική αναστάτωση από το «λουκέτο» στην ιστορική εφημερίδα

Διαβάστε επίσης: Αυγή – Η ημερήσια κυκλοφορία θα ανασταλεί – Τι είπε ο Ηλιόπουλος

Πάντως οι εξελίξεις με επίκεντρο την τύχης της Αυγής έχουν προκαλέσει μεγάλη εσωκομματική αναστάτωση αλλά και γενικότερη αντίδραση από στελέχη, μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν συμφωνούσαν με τις αποφάσεις για «λουκέτο» στην ιστορική εφημερίδα ΑΥΓΗ, η οποία συμπληρώνει φέτος 70 έτη ζωής.

Εν μέσω των αντιδράσεων των εργαζομένων, και της παραίτησης του διευθυντή της Αυγής Άγγελου Τσέκερη και των φωνών απόγνωσης των εργαζομένων, ανώτερες κομματικές πηγές χτες διεμήνυαν ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι αναγκαία η προσωρινή αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της Αυγής.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024