
Λοβέρδος – Δεν θα ξεχαστούν τα εγκλήματα της Τουρκίας – Κατακριτέα η επίθεση κατά της ΠτΔ
«Μπορεί η Τουρκία να θέλει να ξεχαστούν τα εγκλήματά της, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι λαοί που υπέστησαν τα εγκλήματα αυτά πρέπει να τα ξεχάσουν. Η επίθεση των Τουρκικών Αρχών κατά της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι ανεπίτρεπτη και απολύτως καταδικαστέα» σχολίασε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος
Ανεπίτρεπτη και απολύτως καταδικαστέα χαρακτηρίζει την επίθεση των αρχών της Τουρκίας κατά της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει ότι τα εγκλήματα της Τουρκίας δεν θα ξεχαστούν όσο και αν το θέλει η γειτονική χώρα.
Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου έχει ως εξής:
«Μπορεί η Τουρκία να θέλει να ξεχαστούν τα εγκλήματά της, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι λαοί που υπέστησαν τα εγκλήματα αυτά πρέπει να τα ξεχάσουν.
»Η επίθεση των Τουρκικών Αρχών κατά της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι ανεπίτρεπτη και απολύτως καταδικαστέα».
.@a_loverdos: «Μπορεί η Τουρκία να θέλει να ξεχαστούν τα εγκλήματά της, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι λαοί που υπέστησαν τα εγκλήματα αυτά πρέπει να τα ξεχάσουν. Η επίθεση των Τουρκικών Αρχών κατά της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι ανεπίτρεπτη & απολύτως καταδικαστέα».
— Κίνημα Αλλαγής (@kinimallagis) January 13, 2022
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει

