Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λίζα Αν - «Έχω πάει με εκατοντάδες αθλητές, οι καλύτεροι είναι οι...»

Λίζα Αν – «Έχω πάει με εκατοντάδες αθλητές, οι καλύτεροι είναι οι…»

Η ηθοποιός-θρύλος των ερωτικών ταινιών έκανε μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί

Η διάσημη πορνοσταρ Λίζα Αν αν και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και αρκετό καιρό έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τις επιδόσεις των αθλητών που έχει πάει.

Η ηθοποιός-θρύλος των ερωτικών ταινιών, που φέτος θα γίνει 50 ετών ανέφερε πώς έχει πάει με εκατοντάδες αθλητές, ωστόσο προτιμά τους παίκτες του NBA.

«Η ασφάλεια που είχα πηγαίνοντας με αθλητές ήταν πως δεν θα με χτυπούσαν ή δεν θα γίνονταν σκιά μου. Δεν είχα ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά από κάποιον αθλητή, γιατί πάντα είχαν περισσότερα να χάσουν από μένα. Δεν ήθελαν να τους δουν να κυκλοφορούν μαζί μου. Αλλά κι εγώ δεν κυνηγούσα ποτέ τα λεφτά τους, έβγαζα από μόνη μου πολλά χρήματα. Είχα σχέσεις με αθλητές που επωφεληθήκαμε και οι δύο πλευρές. Έχω πάει με 100αδες αθλητές, αλλά θα έλεγα πως οι καλύτεροι είναι οι παίκτες μπάσκετ του ΝΒΑ.

H ίδια εξήγησε στη συνέχεια και την αιτία αυτής της προτίμησής της. «Οι τύποι είναι σαν μοντέλα της Victoria Secret. Τα σώματά τους είναι τρομερά κι επειδή είχα να κάνω συχνά με παιδιά 18, 19 και 20 ετών, δεν είχαν εγωισμό, δεν ήταν φαντασμένα και ήταν διασκεδαστικά. Γι’ αυτό κι εγώ έβλεπα το ντραφτ κάθε χρόνο και έλεγα ‘οκ, θέλω να πάω με αυτά τα πικ φέτος’», τόνισε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024