Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ινδία - Υποψήφιος σε εκλογές πήρε μόνο την ψήφο του

Ινδία – Υποψήφιος σε εκλογές πήρε μόνο την ψήφο του

Ο υποψήφιος στην Ινδία έγραψε αρνητική ιστορία. Δείτε βίντεο.

Υποψήφιος σε εκλογές στην Ινδία έγραψε αρνητική ιστορία αφού εξασφάλισε μόνο την ψήφο του.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας από το Γκουτζαράτ, ο Σάντος Χαλπάτι, διεκδίκησε μια θέση λήψης αποφάσεων στο χωριό του κατά τις τοπικές εκλογές του Δεκεμβρίου. Όμως, έγινε πρωτοσέλιδο για όλους τους αρνητικούς λόγους. Ο συγκεκριμένος έλαβε μόνο μία ψήφο, παρόλο που είχε τουλάχιστον 12 μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Αναλυτικότερα, ο Σάντος έβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του Sarpanch στο χωριό Τσαρβάλα της περιφέρειας Βάπι και παρόλο που δεν περίμενε πραγματικά να κερδίσει, σίγουρα δεν περίμενε να λάβει μόνο μία ψήφο, τη δική του.

Κατέρρευσε από τη στεναχώρια του

Ο άνδρας κατέρρευσε κοντά στο εκλογικό κέντρο όταν άκουσε τα νέα, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι είχε 12 στενά μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου, αλλά είτε δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν είτε επέλεξαν να ψηφίσουν κάποιον άλλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Οι εκλογές έρχονται και φεύγουν», ανέφερε ο Σάντος σύμφωνα με το Times Now. «Αλλά εγώ πήρα μόνο μία ψήφο… Άκόμη και η οικογένειά μου δεν με ψήφισε».

Είναι ενδιαφέρον ότι μια παρόμοια περίπτωση συνέβη πριν από μερικά χρόνια, όταν ένας ανεξάρτητος υποψήφιος από το ινδικό κρατίδιο Παντζάμπ ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας σε δημοσιογράφο ότι έλαβε μόνο 5 ψήφους παρά το γεγονός ότι είχε 9 μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Η περίπτωση του Santosh ήταν ακόμη πιο οδυνηρή, καθώς δεν έλαβε ούτε μία ψήφο εκτός από τη δική του, παρόλο που ισχυρίζεται ότι αρκετοί άνθρωποι τον διαβεβαίωσαν για την ψήφο τους.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024