Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία - Υπό προσωρινή κράτηση δύο νέοι για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις νεαρών γυναικών στο Μιλάνο την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ιταλία – Υπό προσωρινή κράτηση δύο νέοι για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις νεαρών γυναικών στο Μιλάνο την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο νεαροί πλησίαζαν τις κοπέλες με κάποια δικαιολογία και, αμέσως μετά, άλλοι δεκαπέντε περίπου, έσπευδαν στο ίδιο σημείο δημιουργώντας ένα «τείχος», με στόχο να παρενοχληθούν οι νεαρές γυναίκες χωρίς να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια

Οι εισαγγελείς της ιταλικής συμπρωτεύουσας διέταξαν την προσωρινή κράτηση δύο νέων, ως φερόμενων δραστών των σεξουαλικών παρενοχλήσεων σε βάρος νεαρών γυναικών, που έλαβαν χώρα στην πλατεία Ντουόμο του Μιλάνου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι δύο νέοι είναι 22 και 19 ετών και η κράτησή τους αποφασίσθηκε βάσει των μαρτυριών τουλάχιστον εννέα γυναικών, που έπεσαν θύματα παρενόχλησης. Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, οι δράστες ετοιμάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Χθες, πραγματοποιήθηκαν  έφοδοι στα σπίτια 18 νέων που φέρονται να πήραν μέρος στην οργανωμένη αυτή άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος των γυναικών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο νεαροί πλησίαζαν τις κοπέλες με κάποια δικαιολογία και, αμέσως μετά, άλλοι δεκαπέντε περίπου, έσπευδαν στο ίδιο σημείο δημιουργώντας ένα «τείχος», με στόχο να παρενοχληθούν οι νεαρές γυναίκες χωρίς να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια.

«Αισθανθήκαμε τα χέρια τους σε όλο μας το σώμα, ήταν σοκαριστικό», δήλωσαν την Πρωτοχρονιά δύο Γερμανίδες τουρίστριες.

Σύμφωνα με τους δύο εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, «οι νέοι αυτοί επωφελήθηκαν της Πρωτοχρονιάς για να διαπράξουν τα αδικήματα, θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να μην τιμωρηθούν και επιτέθηκαν με τρομακτική βία στα θύματά τους».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τις σκηνές τρόμου που έζησαν οι νεαρές γυναίκες:

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024