
Μποροβήλος – «Εξετάζεται σε συνεννόηση με ΕΠΟ να αλλάξει το πρόγραμμα του Κυπέλλου»
Αισιόδοξος πως η Super League θα καταφέρει να βγάλει κανονικά το πρόγραμμα με μερικές αλλαγές στο Κύπελλο, δήλωσε ο πρόεδρος της λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος.
Το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League το οποίο έχει αρκετές αλλαγές, παρουσίασε ο πρόεδρος της λίγκας Γιώργος Μποροβήλος.
Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής δήλωσε πως η λίγκα εξετάζει αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου τις οποίες θα τις συζητήσει μαζί με τον ΕΠΟ και δήλωσε αισιόδοξος πως θα καταφέρουν να βγουν όλα όπως έχουν υπολογιστεί.
Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:
«Πάνω από όλα πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «θα προλάβουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, με μία μικρή έστω καθυστέρηση».
Για τις ενδεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου: «Βεβαίως. Εξετάζεται να υπάρξει συνεννόηση με ΕΠΟ για τα ματς Κυπέλλου».
Και πρόσθεσε: «Αν έχουμε γενίκευση των προβλημάτων, δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, η άλλη όψη του νομίσματος είναι τώρα είχαμε το μεγάλο πρόβλημα, μετά τις γιορτές.
Εκτιμούμε ότι με τα προληπτικά μέτρα και τους συνεχείς ελέγχους, θα ηρεμήσει η κατάσταση. Φαίνεται ότι μπαίνει κάποιος έλεγχος, και δεν είναι τόσο έντονα τα προβλήματα. Αλλά κοιτάζουμε το καθετί, με στόχο να πάμε ομαλά σε πλέι οφ και πλέι άουτ».
Για το 10% της πληρότητας στα γήπεδα, είπε: «Κοιτάμε από την αρχή πώς μπορεί να βελτιωθεί αυτό το 10%. Αν πράγματι η κορύφωση είναι 20 του μηνός, όλα δείχνουν πως πάμε προς κάτι καλύτερο. Έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα».
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- H περίπτωση του υπερφυσικού μπεμπέ – Τα μωρά των Νεάντερταλ ήταν γιγάντια
- Αλέξις ντε Τοκβίλ: Ένας φιλελεύθερος νέου τύπου


