
«Έκλεισε» Λούκας Ντιν η Άστον Βίλα
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Λούκας Ντιν από την Έβερτον στην Άστον Βίλα έναντι 28 εκατομμύριων ευρώ.
Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Στίβεν Τζέραντ…
Ο Λούκας Ντιν βρίσκεται μια ανάσα από το να μετακομίσει στο Μπέρμπιγχαμ για λογαριασμό της Άστον Βίλα, με τον Γάλλο αριστερό μπακ να αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη για την αριστερή πλευρά των «χωριατών».
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα Έβερτον και Βίλα τα έχουν βρει σε όλα, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 28 εκατομμύρια ευρώ.
Ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ των «ζαχαρωτών» είχαν δείξει οι Τσέλσι, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ.
Στην Έβερτον βρέθηκε το 2018 όταν και μετακινήθηκε εκεί από την Μπαρτσελόνα έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, με την κατάσταση στο κλαμπ και τον Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία δεν μπορούσε να ταιριάξει, με αποτέλεσμα να είναι φευγάτος… από καιρό.
- Εξασφαλίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η επιχορήγηση για τη μίσθωση μονάδας αφαλάτωσης στη Λήμνο
- Τσουκαλάς για Τέμπη: Είναι ‘για τα μπάζα’ η ελληνική δικαιοσύνη κ. Φλωρίδη; Θα ζητήσει συγγνώμη τώρα;
- Novartis: Έκπληκτη η Αντιπολίτευση με τις αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ για τις βαρύτατες καταγγελίες Σαλμά κατά Άδωνι
- Red code στο Μαξίμου για το κόμμα Σαμαρά – Στην εμπροσθοφυλακή και ο Φλωρίδης
- Γιατί οι Τραμπ-ουκισμοί στους δημοσιογράφους δεν πρέπει να περάσουν
- Οδύσσεια και διαλεκτική




