Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του παιχνίδι μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό δεν τα κατάφερε στην Πόλη, αφού ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε με 94-80. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποχώρησε στο 12-6 αλλά παραμένει εντός τετράδας και στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η τούρκικη ομάδα με αυτήν την νίκη έχει πλέον ρεκόρ 8-10 και συνεχίζει την μάχη της για τα playoffs της διοργάνωησης.
Αργότερα, η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας (74-65) και έφτασε και αυτή το ρεκόρ της στο 8-10, ενώ οι Λιθουανοί παρέμειναν για ακόμη ένα παιχνίδι στην ουρά της βαθμολογίας.
Tέλος, μεγάλη νίκη μέσα στην Βαρκελώνη σημείωσε η Αρμάνι Μιλάνο, με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα να επικρατεί με 75-73 των Μπλαουγκράνα και να συνεχίζει στο κατόπι του Ολυμπιακού. Πλέον, η ιταλική ομάδα ανέβηκε 11-6, ενώ οι Καταλανοί υποχώρησαν στο 15-4.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναμετρήσεις Ζενίτ – Βιλερμπάν, Ερυθρός-Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό-Ούνικς και Μπασκόνια – Εφές αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.