
Κακοκαιρία «Διομήδης» – Άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κρήτη
Ένας άνδρας φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό στον Κομό όπου βρίσκονταν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών
Υπό πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Διομήδης» στο νησί της Κρήτης, όπου σε αρκετές περιοχές καταγράφονται τις τελευταίες ώρες ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, προξενώντας μάλιστα ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό σε περιοχή του Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, ένας άνδρας φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό στον Κομό όπου βρίσκονταν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.
Όπως διαπιστώθηκε, φέρει εγκαύματα χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας του να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Παρόλα αυτά, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr o Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, «ο 37χρονος άνδρας εισήχθη στο Νοσοκομείο έπειτα από αναφερόμενη κεραυνοπληξία. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του Βενιζέλειου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις. Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο».
- Πυρά Τσουκαλά: «Ο κ. Ντόκος είναι ο αδύναμος κρίκος της εθνικής ασφάλειας – Καθήκον του πρωθυπουργού να τον απομακρύνει»
- Σκύλος και άγχος: Πώς το περιβάλλον «σαμποτάρει» το στομάχι του
- The Expla-in Project | Όσα μάθαμε τις πρώτες 100 μέρες της δίκης των Τεμπών
- Η Μελάνια Τραμπ ήθελε τον Έλον Μασκ έξω από τον Λευκό Οίκο – Ψυχρή οργή, ακραία μιζέρια
- Υμηττός: Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε προαύλιο εκκλησίας – Κρεμασμένος σε δέντρο
- H κριτική Μέσι στην Αργεντινή: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα αλλά»…






