Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τρέιλερ του Netflix για το «απόλυτο χάος» του Νεϊμάρ (vid)

Το τρέιλερ του Netflix για το «απόλυτο χάος» του Νεϊμάρ (vid)

Στις 25 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Νetflix ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του Νεϊμάρ που θα μιλά για την ζωή του με τίτλο το «απόλυτο χάος».

Ο Νεϊμάρ σίγουρα είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ένας ήρωας εντός των γηπέδων αλλά σίγουρα μία πολύ αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και με έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Νetflix ένα ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη το οποίο θα μιλάει για την προσωπική ζωή του Βραζιλιάνου σταρ Νεϊμάρ ντα Σίλβα Τζούνιορ και αναφέρεται στο ξεκίνημα του στην Σάντος στις ένδοξες μέρες του στην Μπαρτσελόνα, στα σκαμπανεβάσματα του με την εθνική Βραζιλίας αλλά και με όσα έχει κάνει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό αποκαλύπτεται όσα κρύβονται πίσω από το μηχανισμό μάρκετινγκ του Νεϊμάρ που λειτουργεί υπό τον αυστηρό έλεγχο του πατέρα του. Επιπλέον το ντοκιμαντέρ αυτό θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις όπως με τον Μπέκαμ, το Μέσι, τον Εμπαπέ και άλλους θρύλους οι οποίοι μιλούν για τον Βραζιλιάνο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024