Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη φορά του Ιάγκο Ιμπαγάσα

Η πρώτη φορά του Ιάγκο Ιμπαγάσα

Ο γιος του Αριέλ μπήκε στην αποστολή για το ματς με τον Θεσπρωτό και…

Στις 10 Ιουλίου του 2020 ο Ιμπαγάσα junior υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Μετά από δύο χρόνια στις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων», ο Ιάγκο – όπως είναι το μικρό του – πήρε προαγωγή και ένιωσε μία πρώτη δικαίωση για τους κόπους του.

Έξι μήνες και μία μέρα μετά, είχε έρθει η ώρα να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση σε αποστολή της ομάδας Β’ των Πειραιωτών. Ο πατέρας του, Αριέλ, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ηγουμενίτσα ώστε να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό για τη 13η αγωνιστική της Super League 2.

Μία ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών του Ιάγκο όλο αυτό το διάστημα που περίμενε καρτερικά την ευκαιρία του. Μία ευκαιρία που δεν θα πάρει γιατί είναι ο πατέρας του προπονητής της ομάδας, αλλά γιατί την αξίζει βάσει των όσων δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις. Ερχόταν από καιρό με λίγα λόγια…

Ρόλο έπαιξαν σαφώς και οι αρκετές απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα, είναι όμως βέβαιο πως αν δεν πίστευε ότι ο Ιάγκο είναι έτοιμος να αγωνιστεί, δεν θα έπαιρνε το… ρίσκο. Το αν θα αγωνιστεί, είναι μία άλλη ιστορία. Ένα πρώτο βήμα για την… επόμενη πίστα το έκανε πάντως ο μικρός. Και όλα είναι στο χέρι του πλέον.

Όσο για το ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι που θα κάνουν το ταξίδι για την Ηγουμενίτσα; Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β’ πήρε επίσης τους: Αποστολόπουλο, Στουρνάρα, Παπαδούδη, Κωστή, Βοΐλη, Χριστοφιλόπουλο, Α. Μπα, Ντόι, Νικόλη, Νίκολιτς, Κατσογιάννη, Ξενιτίδη, Λιάτσο, Γκαλιάνι, Σαπουντζή, Πινακά και Κεραμίδα.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024