Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρευνα από την EFL ζητούν οι ομάδες, μετά τις δηλώσεις του Κλοπ για «ψευδή τεστ» στη Λίβερπουλ

Έρευνα από την EFL ζητούν οι ομάδες, μετά τις δηλώσεις του Κλοπ για «ψευδή τεστ» στη Λίβερπουλ

Η δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ, πως οι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν βρεθεί λανθασμένα θετικοί στον κορωνοϊό, έφερε την αντίδραση από ομάδες στην Αγγλία, οι οποίες ζητούν από την EFL να ερευνήσει την υπόθεση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, αναφέροντας πως τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της Λίβερπουλ λίγο πριν το ματς με την Άρσεναλ για το Carabao Cup, ήταν όλα αρνητικά πλην μόνος ενός ποδοσφαιριστή που είχε βρεθεί θετικός.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ανάμεσα στους «κόκκινους» και τους «κανονιέρηδες» ήταν προγραμματισμένη για τις 6/1 όμως αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων που βρέθηκαν στις τάξεις της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Οι παίκτες της Λίβερπουλ υποβλήθηκαν δύο φορές σε τεστ, ένα LFD και ένα PCR, τα οποία έδειξαν θετικούς συγκεκριμένους παίκτες.

Ο Κλοπ όμως σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι στον τρίτο γύρο των δοκιμών, που έγιναν μετά την αναβολή του ματς, διαπιστώθηκε πως ο μοναδικός παίκτες που είχε όντως βρεθεί θετικός ήταν ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, και πως τα υπόλοιπα ήταν «ψευδώς θετικά».

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Athletic, διάφορες ομάδες ζήτησαν εξηγήσεις από την EFL (English Football League) και τόνισαν πως πρέπει άμεσα να διεξαχθεί έρευνα, για το αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο και αν ο τρίτος γύρος των τεστ έγινε πράγματι μετά την αναβολή του αγώνα με την Άρσεναλ.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν η Λίβερπουλ γνώριζε δηλαδή πως τα τεστ ήταν αρνητικά και επέλεξε να μην αγωνιστεί, μπορεί να τις επιφέρει σημαντικές κυρώσεις. Προς το παρόν όμως η υπόθεση παραμένει άλυτη και η EFL καλείται να δώσει άμεσα απαντήσεις για το εν λόγω ζήτημα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024