Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Δήμου - Δεν θα ξαναπήγαινα στο J2US - Πήγα για τα χρήματα

Ελένη Δήμου – Δεν θα ξαναπήγαινα στο J2US – Πήγα για τα χρήματα

«Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα», δηλώνει η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» ήταν το απόγευμα της Τρίτης (11/1) η Ελένη Δήμου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την καριέρα της και έκανε ειδική αναφορά στην πρόσφατη συμμετοχή της στο J2US.

«Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση», είπε και τόνισε για το αποτέλεσμα του τελικού:

«Ο Μαρίνος Κόνσολος με παρέσυρε να σου πω την αλήθεια γιατί είχε προσδοκίες ότι θα κερδίσουμε και πείστηκα. Το φυσιολογικό είναι να ερχόντουσαν τα πράγματα όπως ήρθαν, ούτε ο Μαρίνος θέλει να γίνει τραγουδιστής ούτε εγώ να κάνω καινούρια καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν μια χαρά ήταν.

Απλά, όταν είμαστε σε μια εκπομπή κι έρχονται εσένα τρεις και σε βάφουν -λέω τώρα- κι εμένα έρχεται ένας και με βάφει, βλέπεις τη διαφορά. Έρχονται και σε ντύνουν και έχεις τα καλύτερα κι εσύ δεν τα έχεις αυτά, βλέπεις τη διαφορά. Και λες ΟΚ ρε παιδιά, εντάξει, μέσα είμαι, δεν τρέχει τίποτα γιατί εγώ την έκανα την καριέρα μου.

Μου βγήκε ένας θυμός. Ενώ το έβλεπα, παρασύρθηκα από τον Μαρίνο, ο οποίος το ήθελε ρε παιδί μου. Απλά θα ήμουν περήφανη για τον Μαρίνο, ότι έχω συμβάλει για να κερδίσεις. Αυτό. Κατά τ’ άλλα, μια χαρά ήταν ρε παιδιά, δεν τρέχει και τίποτα».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Μου φάνηκε δύσκολο, η εμπειρία μου από το J2US, δεν με γοήτευσε. Δύσκολο, πολλές ώρες…».

«Πολλές φορές είπα τι δουλειά έχω τώρα εδώ. Στην αρχή είπα Χριστέ μου τι έχω κάνει; Γιατί το κάνω τώρα εγώ αυτό; Μετά πέρναγε. Κάποια παιδιά μπήκαν για χαβαλέ μέσα, δεν ήξεραν τίποτα. Ε, αυτά εμένα με τρέλαιναν. Δεν θα το ξαναέκανα», κατέληξε η ίδια.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024