«Δύο εβδομάδες δηλαδή καθισιό. Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε μάθημα. Θέλετε δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών» απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα

Ένταση σημειώθηκε, το πρωί της Τρίτης, ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον γραμματέα της ΟΛΜΕ, Νίκο Παπαχρήστο, με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων παρά την έξαρση της παραλλαγής Όμικρον και τις χιλιάδες κρούσματα.

Ο κ. Παπαχρήστος, αφού τόνισε ότι υπήρχε ένα ζήτημα με τα self test, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί το σύστημα, υποστήριξε ότι το άνοιγμα των σχολείων θα μπορούσε να γίνει δυο εβδομάδες αργότερα και αντίστοιχα να παραταθεί το σχολικό έτος.

«Δύο εβδομάδες δηλαδή καθισιό. Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε μάθημα. Θέλετε δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών» απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα στο στούντιο του ΣΚΑΙ και να εκτοξευθούν σκληροί χαρακτηρισμοί.

Τότε, παρενέβη ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο γραμματέας της ΟΛΜΕ έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, όπως επίσης και ότι έχει βάση το αίτημα για παράταση των διακοπών, αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

Δείτε μετά το 5ο λεπτό:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr