Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραυματίστηκε ο Αγκιμπού Καμαρά

Τραυματίστηκε ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Γουινέας με το Μαλάουι, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στο πρώτο μέρος και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Ατυχος στάθηκε ο Αγκιμπού Καμαρά στο παιχνίδι της Γουινέας με το Μαλάουι, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να τραυματίζεται στο πρώτο μέρος και να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο, αφήνοντας τη θέση του στον Ιμπραχίμ Σισέ.

Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Γουινέας, με την ομοσπονδία της αφρικάνικης χώρας μάλιστα να τον έχει κεντρικό πρόσωπο στην ανάρτηση που έκανε στα social media για την 11άδα στο παιχνίδι με το Μαλάουι.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Γουινέας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και μάλιστα στις καθυστερήσεις είχε τεράστια διπλή ευκαιρία για να σκοράρει. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ωστόσο, έκανε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις και στέρησε από το… διαμαντάκι του Ολυμπιακού την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ο Αγκιμπού Καμαρά, ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα πριν την έναρξη του ημιχρόνου να γίνει αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ιμπραχίμ Σισέ.

Ο νεαρός άσος έφυγε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο και αυτός ήταν ο λόγος που έγινε αλλαγή στο 46’. Περισσότερα για την κατάσταση του 20χρονου αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες, με τον τραυματισμό του Αγκιμπού να έχει προκαλέσει, όπως είναι απόλυτα λογικό, ανησυχία στον τεχνικό της Γουινέας, καθώς ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι πλέον από τα αστέρια της αφρικάνικης ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκε επίσης ως βασικός ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά παίζει ως δανεικός στην Νέφτσι Μπακού. Οσον αφορά στο παιχνίδι, η Γουινέα ήταν καλύτερη από το Μαλάουι και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 35’ ο Σιλά, o οποίος βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Αγκιμπού Καμαρά με τους συμπαίκτες του, με το σχετικό βίντεο να γίνεται viral στα social media.

Με αυτή τη νίκη η Γουινέα έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του Κόπα Αφρικα, όπου θα βρεθούν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, αλλά και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι. Πρόκριση της Γουινέας στους «16» θα σημαίνει αυτόματα και απουσία του Αγκιμπού Καμαρά από το Ρέντη μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, καθώς η τελική φάση της διοργάνωσης αρχίζει στις 24/1.

ΓΟΥΙΝΕΑ: Κεϊτά, Κανέ, Σο (71′ Ουσμάν Καντέ), Αλί Καμαρά, Κόντε, Σιλά, Αγκιμπού Καμαρά (46′ Σισέ), Ντιαβαρά, Κεϊτά, Ζοσέ Καντέ (71′ Ντιαλό), Μπαγιό

ΜΑΛΑΟΥΙ: Κακόμπε, Τσίρβα, Εμζαβά, Τσεμπέζι, Μονέ, Ιντανά, Τζον Μπαντά, Μαντινγκά, Πίτερ Μπαντά (80′ Καλιμά), Τσέστερ (65′ Εμπουλού), Μουαμπά

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024