
Χαλκιδική – Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του επαρχιακού δικτύου λόγω έντονης βροχόπτωσης
Oι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων
Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού Χαλκιδικής προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται στην περιοχή.
Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία: στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων, στην επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου – Μ. Παναγίας (ρέμα Σαλονικιού) και στο 1ο χιλιόμετρο δημοτικής οδού, που συνδέει την επαρχιακή οδό Μουδανιών – Σιθωνίας με το δημοτικό διαμέρισμα Ολύνθου.
Από την αστυνομική Αρχή ενημερώνονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του



