Βασικός ο Γκάρι Ροντρίγκες απέναντι στην Αιθιοπία
Το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετωπίζει την Αιθιοπία (21:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική 11άδα των Μπλε Καρχαριών.
Με τον Γκάρι Ροντρίγκες στη βασική του 11άδα παρατάσσεται το Πράσινο Ακρωτήρι στο παιχνίδι με την Αιθιοπία (21:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα.
Οι Μπλε Καρχαρίες αντιμετωπίζουν μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και θέλουν να κάνουν βήμα πρόκρισης, έχοντας στη βασική τους 11άδα τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών. Η ομάδα του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού παρατάσσεται με 3-4-3, με τον άσο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της τριάδας της επιθετικής γραμμής.
Η 11άδα του Πράσινου Ακρωτηρίου: Ρόσα, Ρ. Φόρτες, Λόπες, Στοπίρα, Τ. Φόρτες, Μπόργκες, Σάντος, Ταβάρες, Γ. Ροντρίγκες, Χ. Ταβάρες, Μοντέιρο.
Η 11άδα της Αιθιοπίας: Σάνκο, Γεσούφ, Μπαγιέ, Ταμενέ, Χαμίντ, Νταγκνατσιού, Γοανές, Μοχάμεντ, Νάσερ, Καντεμπέ, Γκεμπρεμικαέλ.

- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442