Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παπέ Αμπού Σισέ – Ο «βράχος» (και) της Σενεγάλης

Παπέ Αμπού Σισέ – Ο «βράχος» (και) της Σενεγάλης

Ο Παπέ Αμπού Σισέ αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της Σενεγάλης για το Δεκέμβριο χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τον Ολυμπιακό

Ο Παπέ Αμπού Σισέ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού, είναι αναντικατάστατος από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και βασικό μέλος της εθνικής Σενεγάλης, που βρίσκεται στα γήπεδα του Καμερούν για το Κόπα Άφρικα.

Ο «βράχος» των Ερυθρόλευκων αλλά και της Σενεγάλης διανύει μια τρομερή χρονιά, που ήταν και το «εισιτήριο» για το Κόπα Άφρικα που ξεκινά σήμερα, με τον στόπερ των Πειραιωτών να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν.

Το Δεκέμβριο, μάλιστα, ο Σισέ σε 4 ματς πρωταθλήματος είχε 3 γκολ και 3 clean sheet και ο Ολυμπιακός στο μόνο παιχνίδι που δέχτηκε τέρμα ήταν με τον ΟΦΗ, με τον Σενεγαλέζο να είναι πραγματικός «βράχος» και με τους Σενεγαλέζους να τον θεωρούν τον κορυφαίο παίκτη της εθνικής τους ομάδας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Σε σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη, ο Σισέ αναδείχτηκε πρώτος με ποσοστό 49% για το Δεκέμβριο, ξεπερνώντας τόσο τον Σεϊκού Κουγιατέ, που συγκέντρωσε 22%, αλλά και τους Μουσταφά Ναμέ και Αλιού Μπατζί που είχαν το 15 και 14% των ψήφων.

Ο Σισέ τον προηγούμενο μήνα ήταν συγκλονιστικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού, και εκτός από το ανασταλτικό κομμάτι, ήταν κομβικός και στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας σκοράρει μόνο το Δεκέμβριο τρεις φορές σε έξι ματς.

Ο Σισέ σκόραρε στα ματς με ΟΦΗ και Άρη, δίνοντας τρίποντα στον Ολυμπιακό. Στο ματς με τους Κρητικούς βρήκε δύο φορές δίχτυα μάλιστα σε μια απίθανη εμφάνιση από τον Σενεγαλέζο.

Εκτός όμως από τη Super League, ο Σισέ είχε άλλα 2 90λεπτα μέσα στο Δεκέμβριο, αυτό κόντρα στην Αντβέρπ στο Βέλγιο για το Europa League, αλλά και τη ρεβάνς-πρόκριση στο Κύπελλο με το Λεβαδειακό (2-0), με αποτέλεσμα να αναδειχτεί πρώτος στην ψηφοφορία.

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024