Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Τζούμας - «Ο δημοσιογράφος έπρεπε να με προστατεύσει - Με εξέθεσε»

Κωνσταντίνος Τζούμας – «Ο δημοσιογράφος έπρεπε να με προστατεύσει – Με εξέθεσε»

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τις δηλώσεις του περί φλυαρίας και γυναικοκτονιών, ο Κωνσταντίνος Τζούμας τώρα λέει ότι ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη έπρεπε να τον προστατεύσει γιατί ο ίδιος απέχει από τα social media και το ραδιόφωνο και δεν αντιλήφθηκε ότι το «ιδιότυπο και μαύρο χιούμορ» που έκανε θα μπορούσε να παρεξηγηθεί

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα σε τηλεοπτική του συνέντευξη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός είχε πει χαρακτηριστικά: «Η φλυαρία των γυναικών οφείλεται για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα».

Σήμερα ο κ. Τζούμας σε συνέντευξή του για το θέμα που έχει δημιουργηθεί είπε πως ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη έπρεπε να τον προστατεύσει.

Με εξέθεσε

Μιλώντας στο OPEN, με αφορμή την ανάρτηση της ηθοποιού Όλιας Λαζαρίδου που τον υπερασπίστηκε, ο ηθοποιός ανέφερε:

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει -γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω- και να μου πει «Κύριε Τζούμα, είπατε αυτό. Στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;»…Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες.

Περίμενα, λοιπόν, να μου πει «Κύριε Τζούμα, είστε σίγουρος για αυτές τις δηλώσεις;». Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής».

Πρέπει να μετράμε τις κουβέντες μας

Στη συνέχεια, σχολίασε την τοποθέτηση του πατέρα της Κωνσταντίνας, που δολοφονήθηκε στη Μακρυνίτσα, ο οποίος δήλωσε: «Τα λόγια του κ. Τζούμα προσβάλουν εμένα, την κόρη μου κι όλα τα θύματα των γυναικοκτονιών. Αυτό και τίποτα άλλο. Ο συγχωρεμένος ο πεθερός μου μού έμαθε ότι πρέπει να μετράμε τις κουβέντες μας και ακολουθώ το παράδειγμά του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερα για αυτό που ξεστόμισε ο συγκεκριμένος κύριος».

Ο ηθοποιός σημείωσε: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Έχει δίκιο ο πατέρας της κοπέλας».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024