Δεκάδες οδηγοί οχημάτων είχαν δώσει ραντεβού, στην διασταύρωση, για αυτοσχέδιους αγώνες και επιδείξεις.

Συγκέντρωση για αυτοσχέδιους αγώνες και επιδείξεις με οχήματα, το βράδυ της Κυριακής, απέτρεψαν στην διασταύρωση Κεραμειων του Δήμου Μυτιλήνης αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μυτιλήνης.

Δεκάδες οδηγοί οχημάτων είχαν δώσει ραντεβού, στην διασταύρωση, για αυτοσχέδιους αγώνες και επιδείξεις.

Το σχέδιο έγινε γνωστό στην Αστυνομική Διεύθυνση που σχεδίασε και εκτέλεσε με ακρίβεια το δικό της μπλόκο ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα που ελοχεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις τόσο για τους ίδιους τους συμμετέχοντες όσο και ανύποπτους πολίτες που θα τύγχανε να περάσουν από το σημείο.

Άνδρες διαφόρων υπηρεσιών της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο και προχώρησαν σε δεκάδες ελέγχους προκειμένου να αποτρέψουν αυτοσχέδιους αγώνες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κάλεσμα και η συνεννόηση γίνεται μέσα από τα Social Media τα οποία έχουν αυτή την… δύναμη πλέον.

Έτσι κάθε Κυριακή σχεδόν, δεκάδες νεαροί συγκεντρώνονται σε δρόμους με μεγάλη ευθεία, είτε στην διασταύρωση της Πηγής, της Ευρειακής, είτε προς Αγιάσο είτε προς Πολιχνίτο, μαρσάρουν, κάνουν επίδειξη του πόσο «φτιαγμένα» είναι τα αμάξια τους, κάνουν κόντρες για να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι οδηγοί και πιο γρήγοροι και παίζουν μεταξύ ζωής και θανάτου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr