
Άκης Πετρετζίκης – Πρώτη βόλτα του 2022 με τον γιο και την σύζυγο του
Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή
Με βόλτες εγκαινίασε το 2022 ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.
Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο τους απαθανάτισε έξω από το εστιατόριο Kitchen Lab που διατηρεί ο πετυχημένος σεφ στην Αγία Παρασκευή, όπου βρίσκεται και το σπίτι του ζευγαριού.
Μαζί με τον 6 μηνών γιο τους ήπιαν τον καφέ τους και αποχώρησαν το μεσημέρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού.
«Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες “αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή”. Είναι πολύ απλό» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του.
- Σύρος: Ιατροδικαστική εξέταση, τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες ασφαλείας θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση
- Πυρκαγιές σε Γαλλία – Ισπανία: Στάχτη 1,5 εκατ. στρέμματα, πάνω από 320.000 οι εκτοπισμένοι
- Στην αντεπίθεση ο Ινφαντίνο μετά το Μουντιάλ: «Σπέρνετε μίσος και ψεύτικες φήμες» (pics)
- Καρκίνος: Παγκόσμια αύξηση – Τα νέα περιστατικά αναμένεται να φτάσουν τα 34 εκατομμύρια έως το 2050
- «Το πρόβλημα δεν είναι το Σύνταγμα, αλλά όσοι το παραβιάζουν» – Οι συνταγματολόγοι Ακρίτας Καϊδατζής και Χαράλαμπος Κουρουνδής στο in
- Στραζέλ: «Αν εξαιρέσουμε Παναθηναϊκό και Χάποελ, όλες οι κορυφαίες ομάδες ενδιαφέρθηκαν» (pic, vid)




