
Φιορεντίνα – Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιάτεκ μέχρι το καλοκαίρι
Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κρίστοφ Πίατεκ με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.
Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα βλέποντας πως αργά η γρήγορα ο Ντούσαν Βλάχοβις θα αποτελέσει παρελθόν από τους «βιόλα», θέλησαν να βγουν στην αγορά με σκοπό να βρουν τον διάδοχο του 21χρονου Σέρβου επιθετικού.
Έτσι εδω και λίγες ημέρες τα ρεπορτάζ, ανέφεραν πως ο Κρίστοφ Πιάτεκ αναμένεται να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, πληροφορία που πήρε επίσημη μορφή, μιας και η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Πολωνού, με την μορφή δανεισμού από την ομάδα της Χέρτα Βερολίνου.
Ο Πιάτεκ ο οποίος βρισκόταν στο πρωτάθλημα της Bundesliga, δεν είχε ιδιαίτερο αντίκτυπο στην ομάδα του Βερολίνου, καθώς την φετινή σεζόν κατέγραψε 10 συμμετοχές με απολογισμό μονάχα ένα τέρμα.
Στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Μίλαν και Τζένοα με τις οποίες έχει πετύχει 35 γκολ συνολικά σε 62 συμμετοχές.
Krzysztof Piątek è un nuovo calciatore viola ?#ForzaViola ? #Fiorentina #ACFFiorentina #Piatek
— ACF Fiorentina (@acffiorentina) January 8, 2022
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις




