Στη σύλληψη ενός άνδρα που επιχείρησε να επιτεθεί σε υπάλληλο και θαμώνες καταστήματος ταχυφαγείου – καφέ με σπασμένο γυαλί, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, ο άνδρας που φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, έφτασε μαινόμενος στο κατάστημα και με ένα γυαλί από σπασμένο μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια, απείλησε τόσο τους θαμώνες που καθόταν έξω από το κατάστημα, καθώς επίσης και την υπάλληλο που εκείνη την ώρα εργαζόταν.
Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών ωστόσο, απέτρεψε την τελευταία στιγμή το ενδεχόμενο να κάνει πράξη τις απειλές του.
Άμεσα του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).