
Καζακστάν – Επικοινωνία Λαβρόφ και Τσαβούσογλου για την έκρυθμη κατάσταση στη χώρα
Τι συζήτησαν Λαβρόφ και Τσαβούσογλου
Tηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι υπουργοί των Εξωτερικών, Ρωσίας και Τουρκίας, Σεργκέι Λαβρόφ και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με κυρίαρχο θέμα την έκρυθμη κατάσταση στο Καζακστάν, όπου επί τρεις ημέρες συνεχίζονται οι οργισμένες διαδηλώσεις που ξεκίνησαν ενάντια στο κύμα ακρίβειας στα καύσιμα και πήραν γρήγορα αντικυβερνητικά χαρακτηριστικά.
Με την ανάπτυξη ρωσικών δυνάμεων στην χώρα να έχει ήδη ξεκινήσει, Λαβρόφ και Τσαβούσογλου, συζήτησαν για την κατάσταση στη χώρα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα hurriyetdailynews.
Νωρίτερα, ο Τσαβούσογλου αντάλλαξε απόψεις για τις εξελίξεις στη χώρα της Κεντρικής Ασίας με τον ομόλογό του από το Αζερμπαϊτζάν.
Δεν υπήρξαν περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των συνομιλιών του Τσαβούσογλου με τους ομολόγους του της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, Λαβρόφ και Τσαβούσογλου, συζήτησαν επίσης για την επικείμενη συνάντηση Ρωσίας-ΝΑΤΟ στις 12 Ιανουαρίου στη Γενέυη, την κατάσταση στη Βοσνία-Ερζεβοβίνη και στον Καύκασο, καθώς και τις διμερείς σχέσεις.
- Πώς η ΑΙ μας υπόσχεται λιγότερες δουλειές στο σπίτι και περισσότερο χρόνο για όσα έχουν πραγματικά σημασία για εμάς
- Πασχαλινή εκδρομή: Όλα όσα θα χρειαστείτε για την πιο όμορφη ανοιξιάτικη απόδραση
- Πώς άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια στο Βελιγράδι – Θέσεις μάχης από τους οπαδούς Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν (vid)
- Υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ: Παρά τις εβδομάδες επιθέσεων, το οπλοστάσιο του Ιράν παραμένει ανθεκτικό
- Σεισμός στη Θεσπρωτία
- Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ




