
Τζόκοβιτς – Παράταση στο θέμα της ακύρωσης της βίζας έως την Δευτέρα
Η νομοθεσία αναφέρει πως όχι μόνο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να πάρει την έγκριση και να μπει στη χώρα, αλλά κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία για τρία χρόνια.
Παράταση στο σήριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την συμμετοχή του στο Australian Open.
Το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Μελβούρνης εξέτασε την έφεση κατά της ακύρωσης της βίζας του και θα ανακοινώσει την απόφασή του τη Δευτέρα.
Ως τότε, ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος και υπό φύλαξη στο ξενοδοχείο όπου η κυβέρνηση συγκεντρώνει πρόσφυγες, μετανάστες και όσους έχουν κάνει έφεση για παρόμοιες υποθέσεις με αυτή του Σέρβου.
Κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου ως και τρία χρόνια
Μάλιστα, λόγω των παρατυπιών, η νομοθεσία αναφέρει πως όχι μόνο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να πάρει την έγκριση και να μπει στη χώρα, αλλά κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία για τρία χρόνια.
Σενάριο που ακούγεται τραβηγμένο, όμως αυτό προβλέπει η νομοθεσία και με τα όσα έχουν προηγηθεί (με τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου) τίποτα δεν αποκλείεται.
Υποστηρικτές του, έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο όπου θα μείνει μέχρι και τη Δευτέρα ο Σέρβος
Από τη στιγμή που μαθεύτηκε το ξενοδοχείο που μένει ο Τζόκοβιτς αρκετοί υποστηρικτές του συγκεντρώθηκαν ανεμίζοντας σέρβικες σημαίες.
There’s more people and more dancing down at the Park Hotel pic.twitter.com/Zob4Affugv
— Cait Kelly (@cait__kelly) January 6, 2022
Επίσης φώναζαν συνθήματα: «αυτό που θέλουμε είναι ο Νόβακ στο τένις»
“What do we want? Novak at the Tennis!” #Djokovic pic.twitter.com/4xFVmeGYqc
— Cait Kelly (@cait__kelly) January 6, 2022
- Νυρεμβέργη: Ενας νεκρός και 17 στο νοσοκομείο από διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο
- Βιρτζίνια: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε την προσφυγή για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Ουκρανία: Ανησυχία εκφράζει ο ΟΗΕ για πλήγμα εναντίον οχήματός του στη Χερσώνα
- Μεξικό: Οι εκπαιδευτικοί απειλούν με ογκώδη διαδήλωση την ημέρα έναρξης του Μουντιάλ
- Νιγηρία: Φονικές επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές δεκάδων μαθητών στον βορρά και τον νότο
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας